بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

باب منندز: جلوگیری از تبدیل ایران به قدرت هسته‌ای ضروری است

باب منندز: جلوگیری از تبدیل ایران به قدرت هسته‌ای ضروری است منندز گفت که جلوگیری از تبدیل شدن ایران به یک قدرت هسته‌ای ضروری است و باید گسترش تسلیحات و موشک‌های ایران را متوقف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 01
کد خبر: ۱۳۱۸۲۲

به گزارش راهبرد معاصر سناتور «باب منندز» رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا یکشنبه شب به وقت تهران ابراز تردید کرد که مذاکرات جاری با ایران به توافقی قابل اجرا منجر شود.

به نوشته وبگاه «پولیتیکو» منندز در یک برنامه تلویزیونی گفت: «من می‌خواهم دولت آمریکا بفهمد که توافق نرسیدن با ایران، بهتر ازیک توافق بد است.»

این قانونگذار آمریکایی افزود  که  در مورد مذاکرات فعلی مشکوک است، زیرا آنقدر طول کشیده که برخی از مفاد توافق اولیه، معروف به  برجام، به هر حال در شرف پایان بوده و برخی دیگر به آن نقطه نزدیک می شدند.

منندز گفت که جلوگیری از تبدیل شدن ایران به یک قدرت هسته‌ای ضروری است و باید گسترش تسلیحات و موشک‌های ایران را متوقف کرد.

مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین از چند ماه پیش دچار وقفه شد. دولت آمریکا از زمان آغاز این مذاکرات به جای پیشنهاد دادن ابتکارهای عملی برای پیشرفت گفت‌وگوها بارها تلاش کرده طرف‌های مختلف را به کند کردن روند مذاکرات و ایجاد مانع بر سر راه آن متهم کند. یکی از دلایل عدم انجام اقدامات لازم از سوی طرف‌های آمریکایی در مذاکرات وین مخالفت‌های نماینده‌های کنگره با سیاست‌های دولت بایدن در خصوص برجام بوده است.

یکی از انتقادات این گروه از قانونگذاران آمریکایی این است که برجام به همه حوزه‌های اختلاف آمریکا با ایران از جمله فعالیت‌های منطقه‌ای و برنامه موشکی ایران نمی‌پردازد.

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران چند روز پیش در یک گفت‌وگوی تلفنی با «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تصریح کرد که لازم است دولت بایدن شجاعت اصلاح مسیر غلط کاخ سفید در دولت قبل را داشته باشد.

او تاکید کرد در تمایل ایران برای رسیدن به یک توافق خوب و قوی شکی وجود ندارد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار